Brustet Hjärta Kladdkaka 3
Kladdkaka ca 14 bitar.
Du behöver:
100g smör
2 1/2 dl strösocker
2st ägg
2st ägg
1 dl vetemjöl
3 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
Garnering:
Florsocker
Servering:
Grädde, glass,frukt
Så här gör du:
Sätt ugnen på 175°. Smält smöret i en kastrull.
Lyft av kastrullen från plattan.
Rör ner socker och ägg, blanda väl.
Rör ner övriga ingredienser så att allt blir väl blandat.
Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter.
Grädda mitt i ugnen ca 15 min. Kakan blir låg med ganska hård yta och lite kladdig i mitten.
Låt kakan kallna.
Pudra över florsocker.
Servera med grädde eller glass och frukt.
KLART!
( Om du vill kan du skära och forma Kladdkakan, som jag gjorde ett brustet hjärta^^)